Tuesday 10 January 2017

Любими книги за 2016-та

Навън се сипе сняг(нещо което трябваше да се случи по Коледа ако ме питате), слънцето залязва, а аз си седя и пиша блогпост. Този всъщност ще включва книги, кой би предположил?

И така, след като го правя всяка година, реших и тази да спазя традицията и да ви кажа кои са моите любимите книги за 2016-та.

Since you've been gone от Morgan Matson не очаквах, че ще ми направи такова добро впечатление. Сладка, лесно се чете, а любимата ми част е списъка с неща, които главната героиня трябва да изпълни.

Следва една история в Wattpad, която споменах в пост в началото на 2016-та- The bad boy stole my bra. Знам, че не звучи като нещо особено впечатляващо, но съм наистина привързана към нея. Използвам момента и да промотирам своя акаун: Cutedisasterr.

Следва Winter на Мариса Мейър. Може би знаете, че не съм голям фен на "Скарлет" и имах малки проблеми в началото на "Крес"(която сега обожавам), но Winter беше едно приключение, към което ще се връщам отново и отново.

Lady Midnight е досега любимата ми книга на Касандра Клеър, измества и "Принцеса с часовников механизъм" и "Град от стъкло". Невероятна, прекрасна, неповторима, брилянтна, страхотно написана.

Не съм сигурна коя обичам повече- The dream thieves или Blue Lily, Lily Blue и затова ще ги оставя и двете тук, не мисля, че е нужно да обяснявам защо присъстват в този списък.

A court of mist and fury лесно се превърна в мой фаворит. Тъй като почти изобщо не харесвам първата книга от трилогията, много се съмнявах дали въобще да започна тази. След това обаче цялото книжно общество започна да обяснява колко всъщност е невероятна и не след дълго аз също се намерих в капана й.

Bitterblue или "Лазурна" на Кристин Кашор е роман, който ме отведе далеч от реалността и ме накара да се смея с глас и да плача едновременно. Цялата трилогия е фантастична, но последната книга със сигурност ме впечатли най-много.

Няма да ви лъжа, изобщо не очаквах нещо особено от The cursed child, но за голямо мое щастие бях опровергана.

Hothouse flower на Krista и Becca Ritchie е моят фаворит от поредицата. На практика, авторките са написали две NA поредици, които се преплитат една с друга и са много забавни за четене, но със сигурност ще ви повлияят силно.

Изобщо не подозирах, че "Дете на пустинята" ще ме държи будна до три часа през нощта. Слава богу, втората книга е три пъти по-дебела от първата и нямам търпение да излезе!

И завършвам поста с Girl online going solo на Zoe Sugg. Харесвам книгите й твърде много, за да е нормално.

Е, това е за днес. Стискайте палци следващият ми пост да е след по-малко от месец!