Wednesday, 6 February 2019

Музикалният съпровод на моя живот(през последния месец)

Тъй като реших, че тази година ще съм по-редовна в блога(може би този път ще успея, кой да знае), ще се старая да качвам по един пост на месец. Напоследък не мога да се съсредоточа достатъчно, за да прочета цяла книга, а всичко останало, което ми се случва, не е толкова интересно или поучително, че да съчиня цял блог пост. Затова именно стигнах до извода, че ще ви говоря за музика.

И ето ме тук, полегнала(любимото ми нещо за правене), чудейки се по какъв начин да подредя песните, които имам на ум. В крайна сметка май ще се задоволя с произволно нахвърляне на музиката, която слушам най-много в последните седмици.

Най-впечатляваща и отличаваща се е "bury a friend" на Били Айлиш. Мога да си я пускам безброй пъти подред без да ми ормъзне. Самият клип също е невероятен, тъй като е плашещ, но въпреки това не можеш да откъснеш поглед от екрана.


Напоследък слушам повече български песни и успях да установя, че руският рап бил забавен(мерси, мозък). Мисля, че е добре човек да излиза от зоната си на комфорт, дори когато става дума за нещо толкова обикновено като музика.


Не можах да кача любимата си песен на Грингод- Daddy, и затова просто ще я спомена. И въпреки че по-голямата част от песните са меланхолични, да не се заблуждавате, и на тях успявам да се разбия. Шегата настрана, наистина се дивя на красотата на гореспоменатите парчета, със сигурност си заслужават.
Надявам се, че този пост донякъде ви е бил полезен. Ако имате някакви препоръки, знаете къде се пишат коментарите ;)

ПП мерси на Йоанна, че ми припомни да напиша нещо :)

No comments:

Post a Comment