Friday, 21 August 2015

The Chris Pratt Book Tag

Този блог само с такива постове се напълни, но благодаря на Кая за тага.

1.Guardians of the Galaxy: Любима група герои: Много се двоумя между "златното трио"- Хари, Рон и Хърмаяни- и Пърси, Анабет и Гроувър. Нека просто приемем и двете.

2.Andy Dwyer: Герой или книга, който/която харесваш въпреки недостатъците: За книга ще кажа "Girl online" на Зоуи Съг, която доста хора не харесват и признавам, че не е перфектното литературно произведение, но аз лично я намирам за сладка и забавна.  Относно героиня- Клариса от "Реликвите на смъртните". Мисля, че съм една от малкото, които я предпочита пред Теса.

3.Anna Faris: Любима двойка: О, де да беше една. Като се започне от Хари и Джини, минаваме през Ана и Сен Клер, стигаме до Каи и Синдер( и още доста).

4.Chris Evans: Любимо приятелство: Хм, ами между Хари и Хърмаяни, Синдер и Трън, Джейс и Алек и Уил и Джем.


5.Jurassic World: Лош герой: Драко Малфой(брои се, нали?), Себастиян Моргенстърн...


6.The Lego Movie:  Книга, която не получава достатъчно внимание: "The raven boys" определено не получава достатъчно в България, а трябва, прочетете я!


7.Everwood: Книга, която си прочел/а преди да стане популярна: Ами прочетох "Стъкления трон" преди доста хора у нас, но не знам дали се брои.


8.Transformation: Най - добро развитие у персонаж: Ами не знам. Има развитие в поведението на Джулиет, Америка, Теса. Мисля, че всички главни герои се променят доста от началото на дадена поредица до края й.

Тагвам Ана и Лияна.