Sunday 26 July 2015

Летен лагер и как се срещнах с Ана

От толкова отдавна не съм писала блогпост, но ето че сега се завърнах.

През изминалата седмица бях на летен лагер близо до Балчик. Изключително много се забавлявахме, правихме глупости и се хилихме като истерици. А и не беше какъв да е лагер, ами организиран за децата с диабет в България. Хората, с които се запознах, се оказах изключително интересни и мога да кажа, че това бе най-забавната ми почивка досега.

Нашият лагер беше към един друг, по-голям- "Матрица", който не е свързан с децата с диабет, но събира групи от различни страни и така се получава нещо невероятно.

В смяната, в която отидох(12-19 юли), чужденците бяха украинци и руснаци. Имаше и аниматори, вечерно шоу и дискотека всеки ден. Забавлявахме се с игри на плажа и танцувахме и майсторяхме какви ли не дивотии, тъй като бяхме разпределени на отбори и бяхме решени да им покажем, че българите ще победят.

Да, това е котка на каишка.
На практика от толкова много забавления, едвам намирахме време да се изкъпем. Програмата се състоеше в това да станем, да закусим(преди руснаците да изядат всичко), да идем на плаж, да обядваме, да идем при аниматора, който ни поставяше задачи, евентуално да се изкъпем, да направим нещото, което ни е казал, да вечеряме и да идем на вечерното шоу, където представяме нещото(а понякога вместо това имаше игра между отборите).
Това е част от нашия отбор

Да не забравя, че отидохме и в делфинариума във Варна и ни наваля дъжда, но беше много забавно. А на следващи ден решихме да посетим ботаническата градина в Балчик, където се изпържихме, но пък беше красиво.



Това е снимка от двореца, който се намира под градината


В събота Ана дойде да се видим и да си разменим едни пакети, които бавим вече няколко месеца. Не го бях планирала така, но се оказа, че вместо да седнем да си поговорим, с другите момичета трябваше да репетираме танц(и) и Ана общо взето ни се веселеше на "успеха".

Разбира се, направихме си дебилни селфита, които още не съм й изпратила, но и до там ще стигна.


И сега да преминем към подаръка.

Получих две книги- "Еманципирана магия" на Пратчет и една на Doctor Who, "I am a dalek". 



Сладка кутийка, в която имаше бухалче и едни листчета, които обаче не успях да снимам хубаво; едно герданче, което много си харесвам




И капан за сънища, на който падна едното перо, защото котката реши, че така е подходящо



Като цяло, една от най-хубавите седмици, които са ми се случвали.


ПП извинявам се, че постът не е свързан с книги, но трябва да има и разнообразие ;)

No comments:

Post a Comment