Friday 8 May 2015

The cofee book tag

Много се радвам да видя, че толкова хора правят The Disney book tag. Но се оказва, че съм била предизвикана от Ана и Кая на два тага, та като гледам тази вечер няма да скучая.Да започвам.

1. Черно: Посочи поредица, в която е трудно да се навлезе, но има постоянни фенове- Е, ами може би "Създадена от дим и кост", тъй като на много хора не им се нрави така нареченото urban fantasy и им трябва повече време за да свикнат. А да, някои смятат корицата на книгата за плашеща също, so. 

2. Ментова мока: Посочи книга, която става по-популярна през зимата или празничен период от годината- И аз като Ана ще кажа "Хари Потър". Просто всички, включително аз, обичат да четат тези книги през зимата.

4.Двойно еспресо: Посочи книга, която те държи в напрежение от началото до края- Ами не бих казала в напрежение, но когато зачетох "Рубиненочервено" не можах да я оставя.

5. Старбъкс: Посочи книга, която виждаш навсякъде- Ами напоследък непрекъснато попадам на "В морските дълбини". О, и някаква "Близнаците Тапър отиват на война"(?). Из целия фейсбук е!

6. Хипстър кафене: Посочете книга от независим автор- Ъм, не знам? Касандра Клеър?

7. Ами сега! Аз имам безкофеиново кафе: Посочете книга, от която сте очаквали повече- "Обсидиан". Не е лоша, но очаквах мнооого повече след всичко, което се говори за нея.

8. Перфектната комбинация: Посочи книга или поредица, която е едновременно горчива и сладка, но в крайна сметка абсолютно задоволителна- поредицата "Саванти". Наистина обичам тези книги.

Не знам кого да тагна, защото всички са направили такъв пост освен мен, но ако някой не е, сега му се отдава възможност. 
Чао!

No comments:

Post a Comment